РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАНИ ИСПИТИ

          ПРЕГЛЕД НА ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ОД ДАТУМ:  
     
 
ДатумВремеТип на испитЛокацијаРезултати од испит
21.06.201809:00Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
21.06.201808:30Прв практичен дел(полигон)Прилеп Здружение Резултати
21.06.201808:15Втор практичен дел(град) Битола Резултати
21.06.201812:00Втор практичен дел(град) Битола Резултати
21.06.201811:00Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати
21.06.201808:15Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати
21.06.201808:30Прв практичен дел(полигон)Прилеп Безбедност Резултати